ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

plus minus gleich
toggle
Greek Danish English Finnish French Spanish
°C °C άνεμοι: Km/h
° ,
°C
toggle

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ | SALAMIS YACHTING CLUB

(ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. 2250/2004 ΠΡΩΤΟΔ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ:2003

Οι Εγκ/σεις μας: Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (Ύψος Κυματοθραύστη), Λιμάνι Σαλαμίνας 18900

ΤΗΛ: 2155000412 6945100607 e-mail: mail@nobs.gr

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Εκτύπωση

Ο Ν.Ο.Β.Σ. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2003 από 30 ιδρυτικά Μέλη.

Με την απόφαση 2250/18-5-2004 του Πρωτοδικείου Πειραιά εγκρίθηκε το Καταστατικό του Ομίλου και αποφασίσθηκε η εγγραφή του Σωματείου «Ναυτικός όμιλος θαλαμηγών και σκαφών αναψυχής Βουλκαρίου Σαλαμίνας – ΝΟΒΣ» που εδρεύει στη Σαλαμίνα στο δημόσιο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου Πειραιά με Αριθμό Μητρώου 4324. Στη Γενική Συνέλευση της 2ας Νοεμβρίου 2008 αποφασίζεται ομόφωνα η τροποποίηση του ισχύοντος Καταστατικού ώστε στους Σκοπούς του Ομίλου να περιληθφεί και ο Ναυταθλητικός με προοπτική την ανάπτυξη του αθλήματος της Ιστιοπλοΐας. Με την απόφαση 1660/31-3-2009 του Πρωτοδικείου Πειραιά εγκρίθηκε το νέο τροποποιημένο Καταστατικό του Ν.Ο.Β.Σ. Η επίσημη ονομασία του Ομίλου είναι πλέον “Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (Ν.Ο.Β.Σ.)” και για την εκτός Ελληνικής επικράτειας επικοινωνία, “Salamis Yachting Club. Από 28 Μαΐου 2010 είναι Μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το Καταστατικό ο σκοπός του Ν.Ο.Β.Σ. είναι Μορφωτικός, Πολιτιστικός, Περιβαλλοντικός, Εξωραϊστικός και Ναυταθλητικός. Προς ανάπτυξη της Ιστιοπλοΐας, της ναυτικής και της αλιευτικής τέχνης και γενικά των ναυτικών Αθλημάτων. Με σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών. Με δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων και παρόρμηση στην αγάπη προς την θάλασσα, τον σεβασμό στην επιστήμη της Ναυτιλίας, και τους κανόνες της ασφαλούς Ναυσιπλοΐας, τη διαφύλαξη και συντήρηση των ναυπηγημάτων. Με έμφαση στην προσπάθεια προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος του Αιγιαλού και της θάλασσας. Με ανάπτυξη φιλικών σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ των Λιμενικών Φορέων και των Ναυταθλητικών συλλόγων της Ελλάδος και του Εξωτερικού

Στον Ν.Ο.Β.Σ. έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος στο Λιμάνι της Σαλαμίνας χώρος για άσκηση Ναυταθλητικών δραστηριοτήτων. Στον χώρο αυτόν έχει τοποθετηθεί ένας Οικίσκος, που παραχωρήθηκε ευγενικά επί δανεισμώ από τον όμιλο επιχειρήσεων Αφοι Σπανόπουλοι, για προσωρινή στέγαση των Ναυταθλητικών δραστηριοτήτων του Ν.Ο.Β.Σ.. Από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας έχει εκπονηθεί σχέδιο και έχει αναληφθεί η δέσμευση, να κατασκευαστούν μόνιμες Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στον χώρο αυτόν, για να στεγαστεί ο Ν.Ο.Β.Σ.

Οι Εγκ/σεις του Ν.Ο.Β.Σ:  Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (Ύψος Κυματοθραύστη)
Λιµάνι ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 18900

 

 

NOBΣ NOBΣ NOBΣ NOBΣ NOBΣ
NOBΣ NOBΣ NOBΣ NOBΣ NOBΣ
NOBΣ NOBΣ    


 
Previous Επόμενο